Over ons PDF Afdrukken E-mailEen brede ervaring, opgedaan bij gerenomeerde architectenbureaus en bij een gemeentelijke afdeling bouwtoezicht, vormt de basis voor ons bureau dat sinds 1998 bestaat. 


Ons bureau verricht alle voorkomende architectenwerkzaamheden, waarbij wij gebruik maken van een geautomatiseerd tekensysteem inclusief 3-D visualisaties. Voor het maken van bijvoorbeeld  constructieberekeningen maken wij gebruik van de kennis van externe partners. Wij staan binnen projecten open voor projectgebonden samenwerkingsverbanden.


Onze diensten zijn gericht op het vertalen van bouwwensen en het leveren van een bijpassend product dat voldoet aan de verwachringen van de opdrachtgever.  Wat onze positie in dat proces is bepaalt de opdrachtgever, door een pakket met eisen neer te leggen en door ons aan te geven met welk resultaat het product moet worden geleverd.  Op basis daarvan brengen wij vrijblijvend offerte uit met een een beschrijving van onze werkzaamheden.


Een bouwplan begint bij het ontwerp, het creatieve deel van de opdracht. In die fase ontstaan de  ideeën. Wij bieden in deze fase de opdrachtgever altijd meerdere ontwerprichtingen aan.
Zonder afbreuk te doen aan karakteristieken van de bestaande architectuur en van het omgevingsbeeld , streven wij bij iedere opgave naar maatwerk, passend bij de stijl van de opdrachtgever en laten wij ons bij het benaderen van bouwtechnieken inspireren door een combinatie van vakmanschap en traditie.

Iedere opdracht is voor ons even interessant, of het nu om een ver – of nieuwbouwplan van een woning of bedrijfsruimte gaat of om een ontwerp van een dakkapel, ze worden door ons met dezelfde toewijding en betrokkenheid uitgevoerd.

Onze klanten komen voornamelijk uit de particuliere sector, de kleinere aannemers en/of ontwikkelaars.
Collega adviesbureaus kunnen gebruik maken van onze ondersteunende diensten.